byMAUT

Het ontstaan

by MAUT is opgericht door Mirjam Klunder. Na haar afstuderen als Textiel Ingenieur, deed zij jarenlang saleservaring op in de interieurmarkt. Waar zij haar kennis van technisch textiel en printprocessen toepaste, om hoogwaardige digitaal geprinte wandbekleding en interieurstoffen te ontwikkelen en te verkopen.

Dat is by MAUT

by MAUT is een servicegericht bedrijf dat interieurarchitecten, -merken en projectinrichters volledig ontzorgt. Van het ontwerpproces tot en met de levering van de digitaal geprinte wandbekleding en/of vloer. Met elk gewenst dessin. Wat jij ook bedenkt, wij zorgen ervoor dat het eindproduct er precies zo uitziet als jij in gedachten hebt. Hiervoor werken wij nauw samen met een professioneel team van fabrikanten, grafisch vormgevers en designers. Wij leveren onze producten alleen B2B. 

Ongeëvenaarde printkwaliteit

Digitaal printen van dessins op tapijt en wandkleding is een duurzaam, exclusief en snel alternatief t.o.v. de huidige traditionele druktechnieken. Onze printtechnieken en producten onderscheiden zich door de ongeëvenaarde, hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kunnen wij al produceren vanaf 1 m²!

Met onze ervaring en technische expertise zorgen wij ervoor dat deze kwaliteit naadloos aansluit op de wensen van de interieurmarkt. Wij ontwikkelen ons aanbod non-stop en volgen de nieuwste printtechnieken op de voet. 

Dessins

by MAUT ontwerpt alle dessins met de grootst mogelijke zorg. M.b.t. onze wallpapers, ontwerpen wij voornamelijk murals. Dit betekent dat een patroon zich pas na een aantal meter herhaalt. Voor de productie van de murals maken wij gebruik van de allernieuwste digitale printtechnieken.

Het grote formaat van de dessins zorgen voor een exclusieve uitstraling in elk interieurproject. En omdat het dessin zich niet zo vaak herhaalt, brengt dit rust binnen je vertrek.

De dessins van onze vloerkleden en kamerbreed tapijt onderscheiden zich door de haarscherpe prints en uitgesproken kleurcombinaties.

Uitvoerig getest

Alle kwaliteiten worden exclusief door ons geselecteerd en uitvoerig getest op: printkwaliteit, inktvastheid, uitlopen van inkt (bloeden), patroonscherpte, patroonverloop, lichtechtheid, wasechtheden, krimptolerantie, verwerkbaarheid en de mate van duurzaamheid.

Exclusieve materialen

Een uniek dessin vraagt om materialen met een onderscheidende uitstraling. Met veel zorg hebben wij de mooiste materialen geselecteerd. Er zijn vijf unieke behangkwaliteiten en twee tapijt kwaliteiten, waar het dessin naar keuze op geprint kan worden. Iedere behang- of tapijt kwaliteit heeft zijn eigen exclusieve uitstraling. Zo kan je onder andere kiezen voor goud, textiel of fiberglass behang en hoogwaardige tapijt kwaliteit met een prachtige glans of matte pool.

Inkiostro Bianco

by MAUT is agent van Inkiostro Bianco in Nederland. Inkiostro Bianco is een italiaans merk en producent van exclusief digitaal geprinte wandbekleding. De collectie van Inkiostro Bianco is een mooie aanvulling op het assortiment van by MAUT. Neem een kijkje op de website van Inkiostro Bianco voor meer inspiratie: www.inkiostrobianco.com

Ben jij op zoek naar een uniek interieurproduct?

Of wil je graag deskundig advies? Neem gerust contact met ons op.