by MAUT

by MAUT

by MAUT is een merk dat custom interieurproducten ontwerp en levert aan de B2B-markt. Binnen het bestaande assortiment van wallpapers, carpets, carpet tiles en wall to wall-carpets biedt by MAUT ook maatwerk voor de projectmarkt. Wij werken hierbij nauw samen met een professioneel team van fabrikanten, grafisch vormgevers, designers en verwerkers.

Het ontstaan

by MAUT is opgericht door Mirjam Klunder. Na haar afstuderen als Textiel Ingenieur, deed zij jarenlang saleservaring op in de interieurmarkt. Waar zij haar kennis van technisch textiel en printprocessen toepaste, om hoogwaardige digitaal geprinte wandbekleding en interieurstoffen te ontwikkelen en te verkopen.

Ongeëvenaarde printkwaliteit

Digitaal printen van dessins op tapijt en wandkleding is een duurzaam, exclusief en snel alternatief t.o.v. de huidige traditionele druktechnieken. Onze printtechnieken en producten onderscheiden zich door de ongeëvenaarde, hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kunnen wij al produceren vanaf 1 m²!

Met onze ervaring en technische expertise zorgen wij ervoor dat deze kwaliteit naadloos aansluit op de wensen van de interieurmarkt. Wij ontwikkelen ons aanbod non-stop en volgen de nieuwste printtechnieken op de voet. 

Dessins en exclusieve materialen

by MAUT ontwerpt alle dessins met de grootst mogelijke zorg. Een uniek dessin vraagt om materialen met een onderscheidende uitstraling. Met veel zorg hebben wij de mooiste materialen geselecteerd. Er zijn zeven unieke behangkwaliteiten, twee tapijtkwaliteiten en twee carpet tile kwaliteiten. Iedere behang- of tapijtkwaliteit heeft zijn eigen exclusieve uitstraling. Zo kan er gekozen worden voor metallic, textiel of fiberglass wallpaper en hoogwaardige carpet kwaliteiten voorzien van een prachtige glans- of mat garen.

Uitvoerig getest

Alle kwaliteiten worden exclusief door ons geselecteerd en uitvoerig getest op: printkwaliteit, inktvastheid, uitlopen van inkt (bloeden), patroonscherpte, patroonverloop, lichtechtheid, wasechtheden, krimptolerantie, verwerkbaarheid en de mate van duurzaamheid.

Inkiostro Bianco

by MAUT is agent van Inkiostro Bianco in Nederland. Inkiostro Bianco is een italiaans merk en producent van exclusief digitaal geprinte wandbekleding. De collectie van Inkiostro Bianco is een mooie aanvulling op het assortiment van by MAUT. Neem een kijkje op de website van Inkiostro Bianco voor meer inspiratie: www.inkiostrobianco.com

Ben jij op zoek naar een uniek interieurproduct?

Of wil je graag deskundig advies? Neem gerust contact met ons op.