MATERIALS

Hieronder vind je de technische specificaties van onze kwaliteiten. Al onze kwaliteiten zijn met zorg geselecteerd en getest volgens de richtlijnen die gesteld worden aan de projectmarkt.

WALLPAPERS
Na het selecteren van een dessin in onze beeldenbank, kies je één van de 5 behang kwaliteiten die het beste past bij de wensen en eisen van jouw interieurproject.

CARPETS & WALL TO WALL CARPETS
Na het selecteren van een dessin in onze beeldenbank, kies je één van de 2 tapijt kwaliteiten die het beste past bij de wensen en eisen van jouw interieurproject.

Ben jij op zoek naar specifieke technische specificaties? Of wil je graag technisch advies voor jouw interieurproject? Neem gerust contact met ons op.

Hieronder vind je de technische specificaties per kwaliteit.

Artikel: SIEN

High end wandbekleding met luxe textiel toplaag en een prachtige zijdeglans. De backing is non woven. Geschikt voor de residentiële en project -markt.

Bekijk de specificaties

Artikel: Gulsen

Wandbekleding met een luxe goud metallic toplaag en non woven backing. Geschikt voor de residentiële en project -markt.

Bekijk de specificaties

Artikel: VIVAL

Hoogwaardige zware kwaliteit wandbekleding met een linnen look toplaag van vinyl en een non woven backing. Geschikt voor de residentiële en project -markt. Vival is ook antibacterieel.

Bekijk de specificaties

Artikel: JIL

Non woven wandbekleding met een mooie matte uitstraling. Geschikt voor de residentiële markt.

Bekijk de specificaties

Artikel: EQ DEKOR FIBERGLASS

Hufterproof fiberglass wand en -vloer bekleding. Geschikt voor droge en natte vertrekken. Toepassingsmogelijkheden: badkamers, achterwanden van keukens, high traffic area’s in de hospitality en cruiseschepen -branche.

EQ Dekor Fiberglass heeft een zeer hoge dimensiestabiliteit en wordt om deze reden ook toegepast op wanden in aardbevingsgebieden. Het product is daarnaast zeer snel aan te brengen zonder geluidsoverlast. Geschikt voor de residentiële en project -markt.

EQ Dekor Fiberglass wordt geleverd inclusief lijm en finish. Bij toepassing in natte vertrekken als de douchecel moet triblock P en Primer G bijbesteld worden.

Bekijk de specificaties

Artikel: SOOF

1500 grams tapijtkwaliteit met hoogwaardig glans garen. Uitermate geschikt voor vloerkleden. De vloerkleden worden luxe blind gebandeerd afgewerkt en zijn voorzien van een antracietgrijze non woven backing. Geschikt voor de residentiële en project -markt.

Bekijk de specificaties

Artikel: LANO

1050 grams tapijtkwaliteit met prachtige matte uitstraling. Uitermate geschikt voor kamerbreed tapijt en vloerkleden. Geschikt voor de residentiële en project -markt. De vloerkleden worden luxe blind gebandeerd afgewerkt en zijn voorzien van een antracietgrijze non woven backing. Het tapijt wordt geleverd met een hoogwaardige action backing.

Bekijk de specificaties