FAQ

HOE KAN IK EEN SAMPLE BESTELLEN EN HOE GROOT ZIJN DE SAMPLES?
HEBBEN DE VLOERKLEDEN EN HET BEHANG EEN VASTE MAAT?
HEEFT HET BEHANG EEN REPETEREND PATROON?
HOE MEET IK EEN MUUR OP?
KAN MIJN EIGEN DESSIN GEPRODUCEERD WORDEN?
IS HET BEHANGEN VAN EEN PLAFOND MOGELIJK?
WAT IS DE MINIMALE AFNAME?
WAT ZIJN DE VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN?
HET VERWERKEN WALLPAPER EN WALL TO WALL CARPETS UITBESTEDEN AAN EEN PROFESSIONAL?
KAN IK HET BEHANG IN DE BADKAMER TOEPASSEN?
KAN HET BEHANG EN TAPIJT OOK BUITEN WORDEN TOEGEPAST?
WAT IS DE LEVERTIJD?
IS DE BEHANGLIJM INBEGREPEN?
DEALER WORDEN?
KAN IK BEHANG EN TAPIJT RETOURNEREN?
KAN IK ORDERS ANNULEREN?
WAT KAN IK DOEN ALS IK EEN KLACHT HEB OP HET PRODUCT?

Je kan samples bestellen door op de knop “Bestel Sample’’ te klikken. De samples worden speciaal op jouw vraag geproduceerd. Tapijtsamples zijn ca 1m2 groot en de behang samples zijn ca 50 x 50 cm. Levertijd is ca 2 a 3 weken na aanvraag.

Let op! Je kan alleen samples bestellen als je een bedrijf hebt en als je dealer bent geworden van by MAUT. Vraag dus snel een inlogcode bij ontsaan.

Benieuwd naar al onze kwaliteiten? Vraag dan hier een collectie box aan.

Een collectie box bevat al onze kwaliteiten:
-     5 x behangkwaliteitsstalen op A4 formaat. Artikel: Jil,Vival, Gulsen, Sien, EQ Dekor Fiberglass.
-     1 x vloerkledenkwaliteitsstaal op ca A4 formaat. Artikel:Soof
-     1 x tapijt en vloerkleden -kwaliteitsstaal op ca A4formaat. Artikel: Lano

Behang en de vloerkleden in onze webshophebben een vaste maatvoering. Kom je niet uit de vast maten? Wij kunnen hetbehang en de vloerkleden in veel gevallen ook op jouw maat voor je produceren. Neem in dit geval contact met ons op.

Meeste behang murals hebben een repeterend patroon. Je kan in dit geval dus meerdere murals achter elkaar op patroon verwerken. Dit kan je herkennen aan de onderstaande afkortingen:

RR: Rondom Repeterend.
R: Alleen in de breedte Repeterend.

Meet de totale hoogte en breedte van dewand op. Tel 5 cm extra op bij de hoogte en de breedte om scheef lopen van wanden vloer op te kunnen vangen.

Wij kunnen in veel gevallen jouw specifieke wensen en/of dessin custom made voor jouw interieurproject creëren en produceren. Neem in dit geval contact met ons op.

Het behangen van een plafond is mogelijk. Wij hebben verschillende behang kwaliteiten die zich goed lenen voor deze toepassing. Behang kwaliteit Jil is licht van gewicht en is hierdoor uitermate geschikt om indoor op een plafond te verwerken.

Wil je het plafond in een nat vertrek als een badkamer of semi buitenvertrek verwerken? Dan is onze kwaliteit EQ Dekor Fiberglass uitermate geschikt.

Omdat wij vinden dat je elk vertrek, muur of vloer moet kunnen voorzien van een ander look hanteren wij nauwelijks minimale afnames:

Custom made vloerkleden:                           >2m²

Custom made tapijt:                                    >2m²

Custom made Wallpaper:                             >1m²       

Klik hier om de verwerkingsvoorschriften van ons behang te downloaden.
Klik hier om de verwerkingsvoorschriften van ons tapijt te downloaden.

Wil je het behang of tapijt niet zelf verwerken? Neem dan contact met ons op. Wij hebben een groot netwerk van verwerkers door heel Nederland die wij aan je kunnen verbinden.

EQ Dekor fiberglass kan in de natte ruimtes met een hoge luchtvochtigheid worden toegepast. Het product kan op de wand en op de vloer worden verwerkt. Dit product is uitermate geschikt voor de badkamer en is zelfs geschikt voor in de douchcel.

EQ Dekor Fiberglass kan in veel gevallen ook semi buiten worden toegepast. Neem in dit geval contact met ons op.

Onze tapijtkwaliteiten en resterende behang kwaliteiten zijn alleen voor interieurtoepassing geschikt.

-      De levertijd van onze behang is ca 2 weken na order.
-      De levertijd van onze vloerkleden is ca 5-6 weken na order.
-      De levertijd van ons tapijt is ca 4 weken na order.
-      De levertijd van EQ Dekor Fiberglass is ca 3weken na order.

Levertijd van een product met custom made dessin in overleg.

Behanglijm is niet inbegrepen bijlevering. Behalve bij EQ Dekor Fiberglass is lijm en finish inbegrepen. De verwerkers waar wij mee samenwerken weten precies welke lijm ze moeten toepassen voor jouw behang. Wil je ons behang zelf aanbrengen dan adviseren wij je om onze verwerkingsvoorschriften te raadplegen. Deze kun je vinden in de FAQ bij ''Wat zijn de verwerkingsvoorschriften.''

Wat leuk dat je dealer wil worden van byMAUT. Wij leveren onze producten alleen B2B. Vraag hier een inlogcode aan en wij nemen je aanvraag direct in behandeling.

Al onze producten worden speciaal voor jou en/of op de door jouw opgegeven maat geproduceerd. Het is daarom niet mogelijk de producten na aanschaf te retourneren.

Je kan orders binnen 8 uur na bestelling annuleren. Daarna is het helaas niet meer mogelijk om orders te annuleren.

Voordat wij jouw bestelde product bij je afleveren vinden er meerdere kwaliteitscontroles plaats. Desondanks kan een productiefout voorkomen.

Controleer altijd direct het product als het bij jou wordt afgeleverd op kleur, dessin en afwerking.

Kleuren op beeldschermen van telefoon of computer kunnen afwijken t.o.v. de daadwerkelijke productie. Wij adviseren om deze reden altijd een sample op te vragen. Elke order wordt op maat geproduceerd. Ook de samples. Elke productie is dus een nieuwe batch. Hou hier rekening mee bij je interieurplan.

Raadpleeg altijd eerst de verwerkingsvoorschriften.

Begin nooit met verwerken als je een gebrek aan het product hebt vastgesteld. Als een product verwerkt is kunnen wij namelijk geen reclames meer verlenen.

Neem direct maar uiterlijk binnen 8 dagen na ontvangst product contact met ons op om je klacht te melden.

by MAUT kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgenschade in welke vorm dan ook. Indien de klacht gegrond is dan zal by MAUT een nieuw product leveren die dezelfde waarde heeft als het product met het defect. Er kan nooit een vergoeding worden gedaan in het terugstorten van bedragen of middels een product met een hogere waarde dan de specifieke order. by MAUT is niet verantwoordelijk voor het juist verwerken van de geleverde producten. Mocht er een defect zijn aan een product dan worden alleen de geleverde producten vergoed. Er kunnen geen verwerkingskosten worden geclaimd.

ALGEMENE VOORWAARDEN